Working
with nature

BIOCON BIOCON

BIOCON té la reputació de produir enzims i productes biològics d'alta qualitat per a les indústries d'aliments i pinsos.

Amb més de 50 anys d'experiència, oferim solucions fiables per impulsar els processos de producció. Compromesos amb la sostenibilitat, innovem solucions enzimàtiques ecològiques i oferim assessorament expert als clients per a nous projectes i millores de processos.

BIOCON

No es tracta només de nosaltres ser més sostenibles; t'oferim a tu l'oportunitat de ser més sostenible.

En permetre unes condicions de processament més suaus i eficients, els enzims poden contribuir a la sostenibilitat reduint el consum de recursos i la generació de residus.

Els teus enzims

Diversitat
d'enzims

La vostra porta d'entrada a solucions i innovacions il·limitades

BIOCON

Tipus d'enzims

BIOCON

Amilases

Les amilases descomponen els carbohidrats complexos com el midó i el glicogen en sucres més simples com la glucosa i la maltosa. S’utilitzen en la cocció, els lactis, el processament de la carn, l’elaboració de cervesa per convertir el midó de gra en sucres fermentables i en begudes vegetals.

BIOCON

Glucanases

Els enzims que degraden el glucà descomponen els hidrats de carboni complexos en cereals, verdures i fruites. Milloren la textura dels aliments i la nutrició en el pa, la cervesa, els sucs de fruites i les begudes vegetals. També optimitzen l’eficiència de la cervesa.

BIOCON

Amiloglucosidases

Converteix el midó en sucres com la glucosa per endolcir, fermentar o millorar la textura i la vida útil de la cervesa, el vi, els productes de forn i la rebosteria.

BIOCON

Pectinases

Digerir la pectina, un polisacàrid complex de la paret cel·lular de les plantes, per millorar la textura i la qualitat d’aliments com el suc de fruites, el vi, les fruites en conserva i les verdures. Les pectinases augmenten el rendiment i la claredat d’extracció del suc.

BIOCON

Proteases

Digerir les proteïnes en pèptids i aminoàcids per millorar el sabor, la textura i el valor nutricional d’aliments com el formatge, la carn i la cervesa. També millora la digestibilitat de les proteïnes, la biodisponibilitat, la claredat, l’estabilitat, l’escuma i el sabor de la cervesa.

BIOCON

Invertases

Hidrolitza la sacarosa, un disacàrid, en els seus components monosacàrids, glucosa i fructosa.

BIOCON

Mescles i altres

Activitats especials i mescles enzimàtiques pensades i desenvolupades per donar respostes i solucions als diferents reptes als quals s’enfronten els sectors alimentaris.

Beneficis

Valor nutricional millorat

Els enzims poden descompondre macromolècules complexes com les proteïnes i els hidrats de carboni, fent-les més fàcilment digeribles i augmentant la biodisponibilitat dels nutrients en els productes alimentaris.

Sabor i textura millorats

Els enzims poden modificar l’estructura i la composició dels components dels aliments, donant lloc a productes alimentaris amb un gust, una textura i un aspecte millorats que resulten més atractius per als consumidors.

Extensió de la vida

En lloc d’utilitzar conservants químics, els fabricants poden aprofitar els enzims naturals per allargar la vida útil dels productes alimentaris i prevenir el deteriorament i el creixement microbià.

Reducció del cost

Els enzims redueixen els costos de producció d’aliments reduint el temps i l’energia necessaris per processar els aliments. També ajuden a millorar la qualitat i la consistència dels productes, la qual cosa augmenta el seu valor de mercat.

BIOCON

Ens preocupem per tu

per això comercialitzem enzims no transgènics, tenint en compte totes les sensibilitats alimentàries.

El teu laboratori

Centrats en l'usuari

Ens centrem a oferir solucions personalitzades i eficients per a cada client. Treballem estretament amb els nostres clients i socis per entendre les seves necessitats i oferir-los la millor solució possible.

BIOCON
BIOCON

Desenvolupant junts

El nostre procés de col·laboració dóna com a resultat solucions dissenyades per satisfer les vostres especificacions exactes.

BIOCON

Un laboratori enzimàtic preparat per a tu

El nostre laboratori enzimàtic, el vostre valuós recurs per avançar un pas.

Alimentació animal

Oferim una gamma especialitzada d'enzims i additius d'alta qualitat dissenyats per millorar el rendiment dels pinsos compostos en la producció animal.

BIOCON