QUÍENES SOMOS

quienes-somos
QUI SOM
Des del 1970, BIOCON és l’empresa independent líder a Espanya en l’elaboració i comercialització d’enzims.
BIOCON és una de les empreses més antigues dedicades a la fabricació d’enzims a Catalunya i a Espanya, amb més de 30 anys d’experiència en aquest camp.

Els enzims BIOCON s’utilitzen extensament en la indústria alimentària, la fabricació de pinsos, la detergència, la indústria tèxtil i l’adobament de la pell.

BIOCON posa al servei dels seus clients una llarga experiència acumulada en l’anàlisi, la fabricació i l'aplicació industrial d’enzims, participant en el desenvolupament dels seus projectes i en la millora contínua dels seus productes i processos.

La seu de la companyia està situada a les Franqueses del Vallès, 35km al nord de la ciutat de Barcelona i disposa de modernes instal·lacions de fabricació i emmagatzematge condicionat, que operen sota estrictes normes de qualitat i seguretat.

En els laboratoris de BIOCON treballa un terç de la plantilla de l’empresa; un equip de tècnics en alimentació i bioquímica que desenvolupen nous productes i aplicacions, utilitzant tècniques avançades. Sempre en estreta col·laboració amb la indústria i la universitat.

BIOCON opera principalment en el mercat Ibèric i exporta a més de 15 països.